Wave Front Green Light WEB

En smart radonmåler som absolutt alle kan bruke. Fungerer med eller uten en smarttelefon. Nå tilgjengelig for bestilling. Vi forventer å starte levering rett etter påske.

.

Wave 123

 bestilling

Lyser opp mørke kroker

For den første gangen i historien kan du nå se radonnivå i mørket. Vink foran måleren for å få en visuell indikasjon på radonnivå via en lysende ring med fargekode. Grønn ring betyr lavt (trygt) radonnivå, gul betyr middels og rød betyr høyt radonnivå.  For å øke nøyaktigheten har Wave innebygd inn temperatur-og en fuktsensor. De øvrige tekniske spesifikasjonene er samme som for Corentium Home.

Wave 1234

night lifestyle shine

Gratis app

App for smarttelefoner viser målehistorikken opptil 1 år tilbake i tid. Grafisk fremstilling gir en god visuell oversikt over radonnivåene. Radonkonsentrasjonen kan vises i både i Becquerel per kubikkmeter og Picocurie per liter (USA enhet for radonkonsentrasjon). Kommunikasjon mellom Wave og smarttelefonen er via lav-energi Bluetooth.

 

App in hand

 

Definisjonen på enkelhet

exploded final 02

Det er lett å feste Wave til vegger og tak. En enkel skrue fester platen til veggen og magneter holder deretter måleren på plass. Ingen ledninger for strømtilkonbling er nødvendig. Det benyttes standard AA-batterier som varer i omtrent 1,5 år.

bestilling  

 

 

Go to top