Ekstrahjelp til diverse oppgaver

Minimum videregående skole. Det legges vekt på nøyaktighet, ordenssans og tidseffektivt arbeid. Utdanning eller erfaring innen tekniske/naturvitenskapelige eller data fag er en fordel. Det  stilles krav til at personen snakker og forstår norsk. Krav til egnethet og god personlig fremtreden.

Lønn og arbeidstid:

Arbeidet lønnes per time. Det er normalt arbeid for en full stilling, men dette kan ikke garanteres. Det er ønskelig med fleksibilitet når det gjelder arbeidstid.

Viktigste oppgaver:

  1. Utplassering av radonmålere i boliger og arbeidsplasser i Oslo og omegn. Det benyttes bil for å komme seg fra sted til sted. 
  2. Registrering av data i database.
  3. Produksjon, kontroll og sortering, pakking og utsendelse av radonmålere

------------------------------------------------------------------------------------------------

Ingeniør / rådgiver - radon og inneklima

Vi søker en selvstendig og dynamisk person med ingeniør evt. naturvitenskapelig utdannelse. Det er ønskelig med bakgrunn innen ett eller flere av følgende fagområder: bygg, fysikk, kjemi eller miljø/energi. Tekniske ferdigheter og kunnskaper innen ett eller flere av følgende felt : radon, måleteknikk, stråling, ventilasjon, eller inneklima er en fordel. Det er viktig at søker innehar meget gode kommunikasjons- og skriftlige fremstillingsevner på norsk. Det legges vekt på evne til å jobbe praktisk, systematisk og selvstendig med rådgivning, inspeksjoner og feltarbeid i en til tider hektisk hverdag. Oppgavene kan også innbefatte prosjektstyring og koordinering. Stillingen innebærer også kundekontakt og salg av tjenester og produkter. Annen teknisk bakgrunn kan være interessant i kombinasjon med lang relevant erfaring.

Viktigste oppgaver:

- Oppdrag i felten – målinger og inspeksjoner i bygninger og byggetomter
- Analyse av måledata og skriving av rapporter
- Koordinering av utførelse av tiltak mot radon
- Kundekontakt og salg

------------------------------------------------------------------------------------------------

Fysiker / ingeniør - radonmålinger

En selvstendig og ansvarsfull person med fysikk, ingeniør, kjemi eller tilsvarende utdannelse søkes. Relevante fag er fysikk, kjemi, miljø. Arbeidserfaring innen måleteknikk, laboratorie, kvalitetssikring, feltmålinger eller lignende, samt tekniske ferdigheter og kunnskaper innen databaser og programmering er en fordel. Søkeren må ha førerkort. Det legges vekt på evne til å jobbe praktisk, systematisk og selvstendig med både laboratorieoppgaver og feltarbeid i en til tider hektisk hverdag. Stillingen innebærer også en del kundekontakt.

Viktigste oppgaver:

- Laboratoriearbeid i forbindelse med radonmålinger
- Analyse av måledata og skriving av rapporter
- Registrering i og vedlikehold av databaser
- Oppdrag i felten – målinger i bygninger og byggetomter
- Administrative oppgaver og kundekontakt

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Programmerer i PHP/ MySQL

Som en del av vår satsning på webløsninger ønsker vi å utvikle en web-applikasjon i PHP / MySQL. Vi søker en programmerer med noen års erfaring fra  tilsvarende oppgaver. Vi søker en fleksibel, resultatorientert og handlekraftig person. Gode kunnskaper innen PHP og MySQL programmering er nødvendige. Kjennskap til Joomla, databaser, design eller webanalyse er fordeler. Det stilles krav til gode kommunikasjons- og samarbeidsevner på norsk og engelsk.

Arbeidsoppgaver:

- Programmering i PHP / MySQL

- Analysere, designe, teste, og vedlikeholde applikasjon

- Samarbeide med engelskspråklige progremmerere i utlandet

- Enklere vedlikehold av MS 2008 server

 

Felles for alle stillinger:

- arbeidsplass sentralt beliggende i byggrelatert forskningsmiljø
- konkurransedyktig lønn og pensjonsordning
- opplæringsprogram og faglig støtte
- utviklingsmuligheter innefor relevante områder

Arbeidssted: Oslo

Søknad sendes til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tiltredelse: snarest