Wave Front Green Light WEB

En smart radonmåler som absolutt alle kan bruke. Fungerer med eller uten en smarttelefon. Nå tilgjengelig for bestilling.

Wave 123

 bestilling

Lyser opp mørke kroker

Nå kan du "se" radonnivå i mørket! Vink foran måleren for å få en visuell indikasjon på radonnivå via en lysende ring med fargekode. Grønn ring betyr lavt (trygt) radonnivå, gul betyr middels og rød betyr høyt radonnivå.  For å øke nøyaktigheten på radonmålingen har Wave innebyget temperatur- og  fuktsensor. De øvrige tekniske spesifikasjonene er samme som for Corentium Home.

Wave 1234

night lifestyle shine

Gratis app

App for smarttelefoner viser målehistorikken opptil 1 år tilbake i tid. Grafisk fremstilling gir en god visuell oversikt over radonnivåene. Radonkonsentrasjonen kan vises i både i Becquerel per kubikkmeter og Picocurie per liter (USA enhet for radonkonsentrasjon). Kommunikasjon mellom Wave og smarttelefonen er via lav-energi Bluetooth.

 

App in hand

 

Definisjonen på enkelhet

exploded final 02

Det er lett å feste Wave til vegger og tak. En enkel skrue fester platen til veggen og magneter holder deretter måleren på plass. Ingen ledninger for strømtilkonbling er nødvendig. Det benyttes standard AA-batterier som varer i omtrent 1,5 år.

bestilling